понедельник, 1 февраля 2016 г.




  Керівник гуртка - Корнєєва Ірина Сергіївна.

Дружина юних рятівників – добровільне об’єднання учнів, яка створюється з метою виховання  у них мужності, благородства, фізичної загартованості та пожежно-рятувальної професійної орієнтації.
Діяльність дружини здійснюється на демократичних засадах, гласно, на основі зацікавленості учнівської молоді у вивченні пожежно-рятувальної справи та носить благородний, гуманний характер.
Основні завдання дружини:
- допомога навчально-виховним закладам у вихованні в учнівської молоді почуття відповідальності за збереження життя та здоров’я людей, матеріальних цінностей від НП та НС
 - пропаганда традицій та історії пожежно-рятувальної охорони міста, області.
Дружина юних рятівників створюється на добровільних засадах із числа учнів навчально-виховного закладу освіти, за місцем проживання, як юнаки так і дівчата віком від 9 до 18 років. Наповнюваність груп 10-15 чоловік.
Основними напрямками роботи з дружиною юних рятувальників є вивчення основ пожежної профілактики, правил пожежної безпеки та дій у разі виникнення різного типу НП та НС.
Пропаганда та інформація, роз’яснювальна робота щодо попередження нещасних випадків в результаті пустощів та необережного поводження.
Розвиток у дітей зацікавленості до участі в змаганнях з рятувально-прикладного спорту, конкурсах, олімпіадах, вікторинах з безпеки життєдіяльності.

Програма є типовою. Керівник гуртка може вносити зміни, доповнення відповідно до обставин та зацікавленості членів гуртка в межах відведеного часу.






Комментариев нет:

Отправить комментарий